Pauli Vänni

Jag heter Pauli Vänni och har drivit egen praktik i över 20 års tid i Haparanda och 5 år i Stockholm. Nu har jag min praktik i Järna, där du som har ont och vill ha hjälp är välkommen att boka tid. Där finns jag beredd att med garanterat 100 % engagemang hjälpa till. Du är givetvis även välkommen att boka tid innan du får ont för att förebygga problem.

När jag behandlar så utgår jag ifrån en helhetssyn på människan. Mitt intresse av att behandla startade med att jag själv inte kunde få ut 100 % av min kapacitet. Därför började jag 1996 med att utbilda mig till massör och fortsatte sedan med massageterapi, kinesiologi samt chiropraktik.

Jag har även kontinuerligt kompetensutvecklat mig inom andra behandlingstekniker. Anledningen till att jag kontinuerligt har utbildat mig och lärt mig nya tekniker är för att jag ser kroppen och människan som en helhet. Jag vill kunna behandla problemet från så många vinklar som möjligt.
 

Om man lyckas få kroppen till att släppa loss spänningar istället för att skapa spänningar kan man få många problem att ge med sig. Jag tror mycket på kroppens självläkande förmåga. Jag försöker hjälpa kroppen att "hjälpa sig själv" genom att använda rätt behandling som är anpassad för just dig.

Under 22 års tid har jag arbetat på Stockholm Open med världseliten i tennis. Det har gett mig stor kunskap och erfarenhet. Jag vill också ödmjukt tacka alla kunder som jag har fått behandla genom åren. Ni har gett mig en fantastisk erfarenhet och kunskap.

Du är hjärtligt välkommen att boka tid för behandling!